X fru !!

Ja herre gud. Det finns dom män som hatar sina, men INTE jag. Hon är för söt min x fru.
Idag flög hon på mig på jobbet, ja vi jobbar på samma ställe. hon var rejält upprörd och var tvungen att få prata med mig:
X fru: Du måste vara rädd om dig !!
jag : jaaaaaaaa.......eh ???????
X fru: du har gått upp för mkt i vikt ! Jag vet att du snarkar på nätterna, och du har en leverfläck på halsen som du måste gå o få undersökt !!
Jag: Hmmmm, ja, jo jag väger ju lite drygt 100 men jag försöker...
Xfru: DET DUGER INTE !! Jag vill INTE se dig i rullstol. Det är faktiskt ökad risk för stroke om man är tjock och har sömnapnesyndrom !!! GÅ NER I VIKT !!! GÅ O FÅ LEVERFLÄCKEN UNDERSÖKT å det snaraste

Va ?? Hur många är förunnade med sådana X ??
I LOVE HER 4 EVER !! Synd att vi tydligen inte kan leva ihop.....

Men så... jag lovade henne att gå ner 6-7 kg OCH få nån att kolla leverfläcken. Man vill ju inte ha en orolig X fru eller ??
Salve

Va i hela hel......vete ??

Ibland blir jag riktigt tokig när jag läser tidningen...........en åder i pannan börjar bulta...........BANK BANK BANK:
Läste i gårdagens DN att en av våra högst överbetalda och understimulerade politiker har föreslagit att i jämnställdhetens namn ska det förskaffas en "FRU gårman oxå" alltså en kvinnlig gågubbe. Sedan väl på jobbet när jag mkt upprört deklarerar detta för en jobbarkompis har han en mkt värre grej, nämligen:
en folkpartist har motionerat om att licensbelägga skor med stålhätta pga dom har använs i våldssammanhang !!!!!!!!!!!! VA ??? Då frågar jag mig: vad ska man skriva i sin licensansökan ???
Sedan ang en KVINNLIG gågubbe, i jämnställdshetens namn är det inte på sin plats med en gågubbe för HBT personer oxå då eller har jag fel? Vad bättre vore är väl en gågubbe enbart för politiker så kände man igen dom lättare och kunde kaska sten på dom jävlarna

SALVE

RSS 2.0