HÄR ÄR HAN: ELVIS

image15

image16

En dag mitt i livet

Spanien

Som vanligt känns det som jag nyss gick o lade mig men väckarklockan skvallrar om annat minnsann. Den påstår att jag har sovit i 6 timmar ! HA !!.tänker jag, 6 minuter kanske, men ok då jag får väl gå upp då.
Väl uppe möts jag av en skitpigg och JÄTTEHUNGRIG jycke vid namn Elvis. Idag gör han skäl för namnet "Elvis the pelvis". Den lille stackarn tror att han ska få frukost och en morgonprommis. Men ack vad han bedrog sig. Husse vinglar sömndrucket in i duschen, slår lite klädsamt skallen i dörrlisten och svär för sig själv. Bländas av lyset i badrummet. Att jag aldrig kan lära mig att bara tända en enda lampa. Jag MÅSTE nödvändigtvis trycka på båda knapparna........och bli förblindad av ljuset från taket. SATAN !
Väl inne i dushen börjar man vakna till..........NIIIIIIICE. Nu är kroppen ren, bara munnen kvar: Fram med tandborsten, gnugga, gnugga, gnugga, tandtråd fram, efter ett tag ser det ut som jag har flossat med ett rakblad !!! Men den blandningen ser rätt kul ut tillsammans med munsköljvätskan som är grön. Rött och grönt 5.30 på morgonen i ett skarpt upplyst badrum skapar uppenbarligen ett spännande färgmönster i handfatet.
Ja ja, dax för frukost:
Youghurt, dinkelmusli, ett par mackor..........sen är man människa igen: ren, rätt pigg (iaf vaken) mätt.
Klappar Elvis hejdå och kliver ut i porten, tar hissen ner och sen ut genom porten påväg till tåget. Se där tåget i tid........härligt. Väl på tåget träffar jag en gammal arbetspolare och genast går resan snabbt.........slipper sitta och reta mig på dom som sitter och käkar frukost på tåget(varför gör man det ??)
Väl på jobbet är allt som vanligt.........Patienter ska skötas, rondas osv.......inget märkvärdigt. Tur att man har så schyssta jobbarkompisar.
Efter jobbet är det tänkt att jag ska åka till Farsta och köra TUNGA!!! bänkpressar, måste det inför VM. Känner att jag absolut inte har nån som helst lust, tar ett beslut och skiter i det, drar istället till Pro GYM http://www.progym.se/ på söder. Ska ta ett lite lättare pass, känner mig sliten. Skönt att man är vuxen nog att kunna ta sådana beslut själv, eller hur. På det gymmet finns världen näst ballaste jycke; HARLEY image12
Så det blev inte så mkt träning mest kel o lek med honom, lite snack med hans matte, NUN, en proteindrink o sedan hem till VÄRDLENS ballaste hund, ELVIS( ja ja jag SKA lägga in en bild på honom när jag fått häcken ur och flyttat bilderna från kameran till datorn.)
En bit mat, kollar lite TV och bli lite förundrad över ståhejet över Ingemar Bergmans död. Han verkar ju ha haft ett MKT rikt och kreativt liv den gamle mannen. Man FÅR faktiskt DÖ när man är 89 bast, så det så!!!
Inget vettigt verkar det vara på TV så jag får väl ta en lång kvällsprommis med Elvis istället.
Förresten : jag lyckades lägga in bilderna alldeles själv !! En bild från Spanien där vårrt hus ligger och sen en på Harley, de ni
Take Care U all

Crea diem !!

Japp, det tänkte jag göra igår. Satt och surfade runt lite planlöst på webben. Såg att det fanns spökvandring och mordvandring i gamla stan. Coolt tänkte man. Jag väljer mordvandring ! Det utlovades mkt spännande händelser och skådespeleri under vandringen. Vem gillar inte sånt ?
Sagt och gjort tog fru och vovve med mig på NK-epressen (43:an alltså) som går alldeles utanför dörren, ner till Räntmästartrappan och knallade upp till Stortorget där vandringen skulle börja. MASSOR med folk; turister, barnfamiljer osv. Efter att livgardet hade slutat spela skulle vandringen börja.
Redan vid inledningen av vandringen blev jag besviken !!! Oengagerade "skådespelare", tunnt innehåll osv så efter 45 minuter gav vi upp. Knallade mot slussen med en jätteglad hund och vinsugen fru.....tog oss till OT (Oliwer Twist) och fick in två iskalla glas med vitt vin...............GOTT! Elvis fick en stor skål med vatten. Sen kommer en tjej och ger mig en jättekram !!!! Vad i HEL------VETE ?? VEM ÄR HON ??
Efter lite bryderi kom jag på vem det var, fast ca 20 kg smalare.........det var en tjej som jag jobbade ihop med på SIM-C för några år sedan. KUL...världen är ibland liten, eller hur ?
Idag ska vi nor gå ner och kolla fartygen vid skeppsbron....TALL SHIP RACE om vädret tillåter.
Take Care U all

RSS 2.0