Den här blev det !!



Efter mkt letande. Den går som ett lok. Skitskön att köra. OK OK det ÄR en gubbhoj men det är ju en gubbe som kör den, so.......? Fattar inte att jag kunde vara utan i nästan 2 år. På nåt sätt verkar en del få hojåkning i blodet. Jag har nog det iaf.
Snart bär det iväg till Thailand, då måste jag lämna Bettan(hojen) alldeles ensam i mörkret i garaget. HUUUUUUU !!

Nu ska jag ta ledigt från allt vad träning heter, bara dricka öl, sola o bada och kolla när magen växer..hehe. När jag kommer hem igen ska det storsatsas på lyftningen igen. Just nu känner jag mig sliten och rätt omotiverad men det kommer ändra sig efter lite vila, det har det gjort förr.

Bara ett par arbetspass kvar här på Huddinge. 1/9 börjar jag på SÖS IVA. Får se hur det blir. Hur som helst får jag ju ruggigt nära till jobbet och sånt väger tungt samt efter drygt 23 år på samma arbetsplats, ÄR det nyttigt att vara så länge på ett o samma ställe ? Man kan ju undra ?

Salve

Ps. Ni som mot förmodan läser vad jag ibland skriver kan väl lämna nå slags kommentar PLZ !!! Ds.

Ny HOJ

Harley D of course. Suget blev mig till slut övermäktigt. Har varit utan hoj i ett år nu. Saknaden är stor. Men nu har jag bestämt mig. En ROAD KING får det bli:


En gång hoj alltid hoj var det nån som sa. han hade ju helt rätt. Den här gången blir det en riktigt fet sak. Ett landsvägslok.
Får väl ta upp kontakten med dom gamla hojpolarna igen och ge mig ut på vägarna. Kläder, hjälm och boots finns ju kvar. Tält med för den delen. So.....hit the road Jack...........

VROOOOOOOOOOOOOOOM

RSS 2.0