Personlighetstest

Hittade denna test på Borthys blogg.
Undrar om den stämmer ???? Jag tycker den verkar stämma rätt bra. Men vad JAG tycker är förmodligen inte så intressant utan det intresannta är ju vad personer runt mig tycker..............så....ni som känner mig...........??? Stämmer detta ???????


Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...
 
Utåtriktad Upplevande Abstrakt Tänkare  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Nu drar jag till Toscana !

Såg ett program på TV om människor som bryter upp och satsar på nåt helt nytt. Den här gången från Toscana. En Italienare från London ??? Hmmmm, ok skitsamma................Han var född i Italien men jobbar som kock i London menar jag. Tog med sig blivande frugan och hyrde ett hotell med skitfint kök i Toscana. Bröt upp med sitt föregående liv helt och hållet. Ut ur ekorrhjulet s.a.s. Han bjöd 50 !!! stycken ur sin gamla Italienska släkt på middag. MKT gråt och upprörda känslor och MASSOR med GOD mat. Bl a ....en köttgryta på oxkött med gröna bönor, rödvinssås, kryddkorv och grovt bröd MUMS, lasagne med karl Johanssvamp till förrätt !!! Hur ballt är inte det ??
Måste lära mig MER om matlagning.
Här är jag bye tha way:
image57


och här igen !!!
image58

Ha ha Narcissus slog till

Salve

Feminism

Kolla min länk som jag lade in på sidan: "svenskan"


RSS 2.0