Matlagning o träning

Idag skulle jag fixa lite lunch. Hade tänkt mig bacon, med spenat, lök, vitlök, bönor och grädde. Till detta pasta.
När jag var på väg att hälla i grädden tyckte jag maten hade blivit så jävla snygg så jag struntade i grädden :-)
    Ja jag tyckte den var för snygg för att söla ner med grädde. Gott blev det oxå.

Senare på dagen bar det iväg till östertälje för att träna lite bänkpress med min vapendragare Jukka.
Så här kan det se ut strax innan lyft .
Sen fick man sätta sig på pendeln från östertälje till södra station.
Därhemma inmundigades det 600 gram ostkaka, kreatin. Nu ska jag bara kolla TV och gå ut med Elvis
Salve

En semesterdag !!

Fick en semstersdag !! JIPPI. Ingen träning inga måsten, SKÖÖÖNT
Hörde av en träningspolare att det fanns billiga halvlånga skinnrockar på ett ställe i stan. En polare till mig driver den affären. Rockarna skulle vara billiga som fan. Drog dit strax innan öppningsdax, kl 12. Affären hade inte öppnat när jag kom kl 12 !! Varför skulle dom öppna när dom ska ?? Gick in på Wasa skivbörs  Hittade ett riktigt guldkorn på cd, nämligen "Blond on Blond" med Dylan  en riktig kultskiva. Lika bra som jag kom ihåg den. Har säkert spelat den 10 gånger idag !!
Nåväl, tillslut öppnade polarens fruga, jag gick in o frågade efter skinnrockarna, Hon fattade inte vad jag snackade om, såna skinnrockar hade dom aldrig haft. Ringde upp min polare o frågade om jag hade missuppfattat saken. Det hade jag INTE, det var bara det att butiksinnehavarens fru inte hade en aaaning om sin makes "brevidaffärer" haha. Liite hemlisar ska man ha. Eller ? FÅr snacka med honom i ett senare skede.
Hem igen och fixade lite käk till mig o frugan. Det blev starka korvar med linsgryta och starka såsen. MKT gott.
Efter detta bar det av för en långprommis med Elvis. Vi blev fotade under ett träd i Tanto av en fotogalen konstnär som ska måla av oss i olja, frugan alltså. Så här blev fotot . Bra va


SALVE

VÅLD !!!!!

Kom att tänka på en sak.
Visst är det MKT !! tragiskt att killen Rickardo blev ihjälslagen på festen. Sånt ska INTE behöva hända. Man kan ju fråga sig några saker:
- Var fanns föräldrarna ?
- Fanns det NÅGON enda vuxen på den festen ? Dom var ju runt 15-16 år dom som festade där.
Efter vad jag förstår var festen för överklassungar från innerstan. Läste i någon tidning att i en del fina villakvarter anlitas vaktbolag för att hålla utomstående borta från fester. Kanske ett bra alternativ,  OM man har råd. Men ändå.....är inte föräldrar ansvariga längre för vad som händer med deras barn ? Är det vettigt att lämna över det till vaktbolag ? Vad är det som håller på att hända egentligen ?
Det jag kom att tänka på var följande:
Det har ju länge skrivits om förortsvåldet; att ungar i Rinkeby, Tensta osv drar runt och spöar folk på gator, fester osv. Men nu...................nu händer det i dom fina kretsarna och DÅ !!!!! tar det hus i helvete minsann.
- Tidningarna får plötsligt för sig att stödja fryshuset, var fanns deras engagemang tidigare ?
- Folk uppmanas att tända ljus
- Manifestation mot våldet ska hållas JÄTTEBRA !!
- Ungdomarna går själva ut i pressen och säger: NU RÄCKER DET !!! Ännu bättre

Skitbra initiativ...........men varför tar det inte "hus i helvete" när förortsungar råkar ut för liknande händelser ?? Iofs dog det en grabb nu, ska det verkligen behöva gå så långt ??
Eller är det så att det är så vanligt att förortsungar spöar folk att det har väldigt lite nyhetsvärde, allmänintresse ?
Eller är den krassa verkligheten så cynisk att det är värre när en kille från de finare kretsarna slås ihjäl än en kille eller tjej för den delen får en massa stryk ute i förorten ?? Jag vet inte men det fick mig att börja fundera iaf.
Det basunerades ju ut i tidningarna att det var Viktorias vän.......kom igen,  är det extra tragiskt då ? För vem ? Viktoria eller ?
Vore det inte dags att lyssna på Fryshuset, Lugna gatan osv, för våra politiker alltså ???
Det kanske är dags att låta ungdomarna själva komma till tals, vad vet väl jag arma människa ?
Jag har själv sett icidenter på pendeltåg osv........VÄLDIGT få vuxna säger ifrån, trots att hela vagnen är full av vuxna och dom som stökar runt kanske är 3-4 stycken. Är man rädd för att själv få stryk, eller vill man inte "lägga sig i". Jag tror att ju fler vuxna som säger ifrån dessto bättre är det. Vi kan inte bara lita på vakter, poliser etc, låta dom ta problemet. Vi, vuxna måste gå ihop och säga ifrån !!!
Jag har gjort det några gånger, har aldrig fått stryk för det, jag vet att risken kan finnas, men oftas blir ungarna helt ställda. Dom är inte vana med att någon säger nåt.
Förra månaden sa jag ifrån på tåget då några kids runt 14-15 år satt och rökte och uppförde sig som om dom ägde hela tågen. Dom blev helt tagna på sängen.....VI började snacka lite. Det visade sig att dom inte hade varit med om detta förut.....folk tittade ner i sina gratistidningar, såg mest besvärade ut osch lite skraja. Det tyckte dom var kul så dom "liksom triggade varandra". Jag vände på steken och försökte få dom att se det ur dom andra resenärernas perspektiv, ungar är inte dumma, dom fattade precis vad jag menade. Tyckte att jag var en rätt cool farbror iaf. Dom höll ju med om att alla har rätt att åka pendeltåg UTAN att bli trakasserade. Hade varit nån av dom som satt själva och ett annat gäng hade röjt som dom gjorde skulle dom oxå ha blivit rädda.
Jag vet inte hur mkt skillnad jag gjorde men dom lugnade iaf ner sig betydligt och det var rätt kul att snacka med dom.
Jag tror att vuxna måste försöka bry sig lite mer, ta kontakt och visa upp sig. Tala om vad vi tycker osv. Ungarna tycker oxå en massa saker, förvånansvärt väldigt lika som oss vuxna, om man bara tar sig lite tid med dom.

SALVE

VARGAR !!!!

 Fick en upplevelse i födelsedagspresent av frun. Och vilken present sen: tillbringa drygt en timma med dessa underbara djur, höra mkt intressanta saker om dom osv.
Vi var 15 stycken samtidigt i hängnet. Vargarna hade inte fått mat på 3 dar, detta för att dom skulle vara lite piggare och mer "på" när dom fick besök, enligt guiden .
Direkt när vi klev in blev jag överfallen av Tromb
 ledarvargen, han passde på att ge mig en tungrullare så det stod härliga till. Det var ingen större ide att ens försöka protestera. Undrar hur många det är som har fått en tungrullare av en 50 kg´s varghanne ?? Konstigt nog var vi inte ett dugg rädda för dom, fast dom enl. guiden skulle kunna göra slut på oss på några sekunder enl guiden. Jag skulle lugnt kunna sova ihop solo med dom under en natt.......tror jag.



image39
JA JA det är fel datum på kameran, jag vet



 Tromb vill ha kli på magen,,,,,och vad gör man när en alfahanne säger till en att klia, ja då kliar man utav helvete.

RSS 2.0